Kokemuksia Etätyölomista

Etätyöloma taiteen ja musiikin parissa Leppävirralla

Muusikko, kouluttaja ja fasilitaattori Heini Mielonen haki inspiraatiota säveltämiseen Villa Wallen kartanolta Leppävirralta. Uniikki miljöö upean luonnon keskellä yhdistettynä hiljaisuuteen, jota ei kaupungista löydy, tarjosivat sävellystyölle aivan uudenlaisen mahdollisuuden. Katso videolta Heinin mietteitä etätyölomasta!


Etätyöloma luonnon keskellä yhdistettynä joogaretriittiin

Kirjailija ja mediapersoona Maija Ilmoniemi etätyölomaili Niemilomilla Leppävirralla ja lumoutui kauniista luonnosta ja joogaretriitin tuomasta mielenrauhasta. Etätyöloma yhdistää etätyön tekemisen ja lomailun kun harrastusmahdollisuudet löytyvät aivan nenän edestä ja luontoon ehtii liikkumaan vaikka kahvitauolla. Työteho ja työhyvinvointi paranee!


Aktiivinen etätyöloma koko perheelle Leppävirralla

Immosen perheen lapset harrastavat kilpatasolla yleisurheilua, joten Vesileppiksen etätyöloma oli heille täydellinen. Perheen vanhemmat pystyivät tekemään etätöitä huvilalla tai Vesileppiksen tiloissa samalla kun syyslomalla olevat lapset treenasivat toimivissa tiloissa Leppävirralla.


Kampanjan hakuaika on nyt päättynyt – kiitos kaikille mukaan hakeneille! Saimme n. 300 hakemusta, joiden joukosta valitsimme testaajat 12:sta etätyölomalle. Etätyölomia voi jo nyt varata suoraan yrittäjiltä, joiden yhteystiedot löydät kunkin paketin sivulta.

Rauhoitu etätöissä luonnon helmassa. Savossa.

Haaveiletko irtiotosta arjesta? Nyt olisi tarjolla etätyöloma ihan ilimatteeks!

Etätyölomalla tarkoitamme työskentelyjaksoa arkisten kuvioden ulkopuolella  niin, että arki tuntuu lomalta mukavasta majoituksesta ja aktiviteeteista nauttien.

Hevosihmiselle olisi esimerkiksi tarjolla etätyön ja hevosharrastuksen yhdistävä loma ratsutilalla, kalastajalle Lohimaasta kosken varrelta ja luonnon hiljaisuutta kaipaavalle eräetätyöloma metsän keskellä. Etätyölomat on suunniteltu yksin tai kaksin matkaaville ja osaan voit ottaa myös lemmikkisi mukaan. Katso alta juuri sinulle sopiva etätyöloma ja hae koekaniiniksi!

Etätyöloma eräilyn merkeissä Leppävirralla

Niemilomat Leppävirralla tarjoaa 5 vuorokauden mökkimajoituksen kahdelle järven rannalla. Käytössänne on oma rantasauna, avanto, lumikengät ja reitit sekä mahtavat pilkkipaikat. Leppävirralta löytyy paljon kiinnostavia luontokohteita kuten Orinoron rotko ja Konnuskosken ympäristö. Lue lisää ja hae!

Etätyöloma hevosten parissa Keiteleellä

Wanhan koulun talli Keiteleellä tarjoaa majatalon kaksion käyttöösi viikoksi ja kaksi tasosi mukaista ratsastustuntia SRL:n hyväksymällä ratsastuskoululla. Lenkkipolut metsän keskellä odottaa kulkijaansa ja järven jäällekään ei ole pitkä matka. Keiteleen hyvin huolletuilla hiihtoladuilla kelpaa sivakoida työpäivän päätteeksi. Lue lisää ja hae!

Virtaa etätyöhön Tervosta

Lohimaa Tervossa tarjoaa 3 vrk majoituksen 2 hengen huoneessa. Etätyöt sujuvat tasokkaasti viereisen Tervon Yritystalon etätyötiloissa. Rohkeimmat perhokalastavat koskessa talvellakin, mutta myös pilkkimään pääsee. Tervon huolletut ja osittain valaistut ladut ovat käytössäsi. Lue lisää ja hae!

Treeniä & etätöitä Suonenjoella

Suonenjoella hienot puitteet talvella esim. Fatbike -maastopyöräilyyn ja hiihtoon. Hotelli Suonenjoki tarjoaa 3 vrk majoituksen aamiaisella ja kuntosalin vapaan käytön. Etätöitä voit tehdä laadukkaasti Futurian tiloissa. Lue lisää ja hae!

Unelmien etätyöloma kansainvälisessä Varkaudessa

Varkaudessa nautit tasokkaasta majoituksesta Hotel Oscarissa (3-5 vrk), teet etätöitä yksityisessä työtilassa Navitas -talolla ja nautit lounaita vaihtuvissa paikoissa. Varkaudessa voi harrastaa laajasti myös muita aktiviteetteja ja kulttuuria – kerro hakemuksessasi mikä sinua kiinnostaa, niin rakennamme sinulle unelmiesi etätyöloman! Lue lisää ja hae!

Hemmottelua maaseudun rauhassa Vesannolla

Koivulahden tila Vesannolla tarjoaa Villa Herukan 5 vuorokaudeksi käyttöösi ja hemmottelee sinua ja puolisoasi klassisella hieronnalla kaksi kertaa viikon aikana. Ulkoilumahdollisuudet ovat loistavat mökin ympäristössä ja järven jäälle pääsee pihasta. Etätyöpäivän päätteeksi on ihana lämmittää sauna ja nauttia maaseudun hiljaisuudesta! Lue lisää ja hae!

Inspiroidu iglussa järven rannalla Leppävirralla

Etätyölomapakettiin kuuluu 5 vrk majoitus ja liinavaatteet yhdelle tai kahdelle superior iglu -mökissä, jonka lasikaton ansiosta saat nukahtaa tähtitaivasta ihaillen! Lisäksi pakettiin kuuluu Mansikkaharjun perinteinen rantasauna ja avanto. Etätyölomapaketti sisältää myös lounaat (5kpl) vaihtuvassa lounasravintolassa Leppävirran kirkonkylällä. Saat käyttöösi myös 2kpl kylpylälippuja Vesileppikseen haluamallesi päivälle. Lue lisää ja hae!

Etätöitä ja luonnonrauhaa Etelä-Konneveden kansallispuiston portilla Rautalammilla

Etätyölomapakettiin kuuluu majoitus kahdelle Suutarinmökissä. Etelä-Konneveden kansallispuisto alkaa parin kilometrin päästä majapaikasta. Lumikengät ovat käytössäsi loman ajan, ja jos säät sallivat, niin hiihtoladut lähtevät aivan pihapiiristä. Pakettiin kuuluu myös ohjattu retki kansallispuistoon ja ruokailu laavulla. Lue lisää ja hae!

Aktiivinen etätyöloma koko perheelle Vesileppikessä Leppävirralla

Etätyölomapakettiin kuuluu majoitus koko perheelle Vesileppiksen tasokkaassa huvilassa viikolla 9, joka on hiihtolomaviikko. Ota siis koko perheesi mukaan tälle aktiivilomalle! Etätyölomapakettiin kuuluu Vesileppiksen kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö ja lisäksi personal trainerin ohjausta 2 x 1h viikon aikana. Perheen pienempiä ilahduttamaan pakettiin kuuluu myös liput ainutlaatuiseen Muumi Jääluolaan. Lue lisää ja hae!

Etätyöloma taiteen ja musiikin parissa Leppävirralla

Villa Walle tarjoaa loistavan etätyötilan taiteen, musiikin tai muun luovan työn tekemiseen. Anna ympäröivän luonnon inspiroida sinua! Lue lisää!

Etätöitä ja pilkkimistä Pielavedellä

Luonnonrauhaa ja hyvät pilkkimahdollisuudet Pielaveden Säviän kylällä. Pielavedeltä löytyy myös loistavassa kunnossa olevat hiihtoladut. Lue lisää!

Hae mukaan koekaniiniksi!

Etätyöloma -kampanjan kautta voit hakea näiden etätyöpakettien testikäyttäjäksi. Tarjoamme ilmaisen loman seuraavin ehdoin: hakijan tulee olla täysikäinen ja hänen tulee sitoutua esiintymään etätyöloman aikana mainosmateriaalien kuvauksissa (video ja valokuvat) sekä julkaisemaan sosiaalisessa mediassa sisältöä etätyölomapaketin majoituksesta, etätyöskentelystä ja harrastuksista. Haku etätyökokeilijaksi on käynnissä 1.12.-31.12.2020 ja kokeilujaksot toteutetaan tammi-helmikuussa 2021.

Kokeilun tarkoituksena on esitellä alueen tarjontaa tai tarjota ensikosketus alueeseen, mikäli esimerkiksi maallemuutto tai pidempi etätyöskentely luonnon keskellä kiinnostaa. Toki kokeiluun voi osallistua, jos ylipäätään haluaa irtioton omasta arjestaan uudessa ympäristössä. Ensisijaisesti etsimme kuitenkin ulkopaikkakuntalaisia koekaniineja testaamaan etätyölomia.Lisätietoja

Etätyölomakampanja on Maaseudun uudet asumisratkaisut MASU-hankkeen ja Future Savo -hankkeen sekä paikallisten yritysten yhdessä toteuttama kampanja Keski- ja Sisä-Savon alueella.

Future Savo -hanke

Löydä Toinen luontosi Savosta!