Virtaa etätyöhön Tervosta

Kenelle? Luonnonrauhasta ja perhokalastuksesta kiinnostuneelle henkilölle tai pariskunnalle/ystävyksille.

Missä? Tervo sijaitsee Savon Villissä Lännessä, n. 60km Kuopiosta länteen ja n. 50km Suonenjoelta pohjoiseen. Majoituspaikkana Hotelli Lohimaa, Tervo, www.lohimaa.fi

Etätyöt? Yritystalon etätyötilat tarjoaa ensiluokkaisen mahdollisuuden etä- ja joustotöihin. Yritystalolla käytettävissä laadukas nettiyhteys, keittiö ja runsaasti tilaa. www.tervo.fi/joustotyo

Mitä? Pakettiin kuuluu majoitus ja liinavaatteet 2hh huoneessa.

Aktiviteetit? Lohimaan rannasta löytyvä Äyskoski on Suomen tunnetuimpia vapaana virtaavia koskia. Rohkeimmat perhokalastavat myös talvella, pilkkiminen ja hiihto onnistuu kun pakkasta on ollut riittävästi. Kesäisin Eerikkala golf tarjoaa upeat puitteet golfin harrastamiseen. Sisäradalla tapahtuva Karting on mahdollista Tervossa ympäri vuoden.

Lohimaa – helmi kauniin Äyskosken äärellä

Lohimaa on luonnonkaunis paikka laadukkailla palveluilla, tervetuloa nauttimaan! Vietätpä sitten leppoisaa päivää lohialtaamme äärellä, perhejuhlia tai yrityksen kokouspäivää, puhumattakaan taimenien narraamisesta upeasta Äyskoskesta, tarjoaa Lohimaa mahtavat, elämykselliset puitteet! Räätälöimme palvelut aina asiakaskohtaisen tarpeen mukaisesti. Erilaisiin tapahtumiin on liitettävissä runsas aktiviteettivalikoima.

Tarjoamme laadukasta majoitusta noin 90 hengelle mökeistä sekä kolmesta eri hotellirakennuksesta. Uusin hotelleistamme, hotelli Taimenvirta on valmistunut vuonna 2016 upeisiin koskimaisemiin kuohuvan Äyskosken äärelle. Lohimaan majoitus-, sauna- , kokous- ja ravintolatilat täyttävät vaativankin asiakkaan toiveet.