Virtaa etätyöhön Tervosta

Kaipaatko irtiottoa arjestasi? Nyt olisi tarjolla etätyöloma Savossa ihan ilimatteeks! Etätyöloma on työskentelyn ja lomailun yhdistelmä; uudessa ympäristössä arkikin tuntuu lomalta mukavasta majoituksesta ja aktiviteeteista nauttien. Tätä varten olemme rakentaneet erilaisia “etätyölomapaketteja” majoituksineen ja aktiviteetteineen yhdessä yritysten kanssa. Yksi näistä on Tervossa. Tutustu pakettiin ja hae etätyöloman kokeilijaksi Savoon sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella! Haku avoinna 1.12.-31.12.2020.

Kenelle? Luonnonrauhasta ja perhokalastuksesta kiinnostuneelle henkilölle tai pariskunnalle/ystävyksille.

Missä? Tervo sijaitsee Savon Villissä Lännessä, n. 60km Kuopiosta länteen ja n. 50km Suonenjoelta pohjoiseen. Majoituspaikkana Hotelli Lohimaa, Tervo, www.lohimaa.fi

Etätyöt? Yritystalon etätyötilat tarjoaa ensiluokkaisen mahdollisuuden etä- ja joustotöihin. Yritystalolla käytettävissä laadukas nettiyhteys, keittiö ja runsaasti tilaa. www.tervo.fi/joustotyo

Milloin? 3 vrk valittuna ajankohtana vkot 4 – 7, vuonna 2021

Mitä? Pakettiin kuuluu majoitus ja liinavaatteet 2hh huoneessa.

Aktiviteetit? Lohimaan rannasta löytyvä Äyskoski on Suomen tunnetuimpia vapaana virtaavia koskia. Rohkeimmat perhokalastavat myös talvella, pilkkiminen ja hiihto onnistuu kun pakkasta on ollut riittävästi. Kesäisin Eerikkala golf tarjoaa upeat puitteet golfin harrastamiseen. Sisäradalla tapahtuva Karting on mahdollista Tervossa ympäri vuoden.

Hinta normaalisti? Alk. 99€ / vrk (Etätyöloma -kampanjaan valituille kokeilijoille ilmainen). Jos haluat heti liikkeelle kohti Tervoa, varaa majoitus Lohimaan sivuilta.

Lohimaa – helmi kauniin Äyskosken äärellä

Lohimaa on luonnonkaunis paikka laadukkailla palveluilla, tervetuloa nauttimaan! Vietätpä sitten leppoisaa päivää lohialtaamme äärellä, perhejuhlia tai yrityksen kokouspäivää, puhumattakaan taimenien narraamisesta upeasta Äyskoskesta, tarjoaa Lohimaa mahtavat, elämykselliset puitteet! Räätälöimme palvelut aina asiakaskohtaisen tarpeen mukaisesti. Erilaisiin tapahtumiin on liitettävissä runsas aktiviteettivalikoima.

Tarjoamme laadukasta majoitusta noin 90 hengelle mökeistä sekä kolmesta eri hotellirakennuksesta. Uusin hotelleistamme, hotelli Taimenvirta on valmistunut vuonna 2016 upeisiin koskimaisemiin kuohuvan Äyskosken äärelle. Lohimaan majoitus-, sauna- , kokous- ja ravintolatilat täyttävät vaativankin asiakkaan toiveet.

Hae mukaan!

Etätyöloma -kampanjan kautta voit hakea näiden etätyöpakettien testikäyttäjäksi. Tarjoamme ilmaisen loman seuraavin ehdoin: hakijan tulee olla täysikäinen ja hänen tulee sitoutua esiintymään etätyöloman aikana mainosmateriaalien kuvauksissa (video ja valokuvat) sekä julkaisemaan sosiaalisessa mediassa sisältöä etätyölomapaketin majoituksesta, etätyöskentelystä ja harrastuksista. Haku etätyökokeilijaksi on käynnissä 1.12.-31.12.2020 ja kokeilujaksot toteutetaan tammi-helmikuussa 2021.

Kenelle?

Etätyö on yleistynyt tämänhetkisen maailmantilanteen vuoksi valtavasti. Monelle kotona työskentely voi kuitenkin olla stressaavaa ja maisemanvaihto tunnetusti virkistää mieltä. Etätyölomailija voi tulla ns. valmiiseen pöytään, keskittyä työntekoon päivisin ja viihtyä häntä kiinnostavien aktiviteettien parissa iltaisin (tai miksi ei myös työpäivän aikana halutessaan).

Kokeilun tarkoituksena on esitellä alueen tarjontaa tai tarjota ensikosketus alueeseen, mikäli esimerkiksi maallemuutto tai pidempi etätyöskentely luonnon keskellä kiinnostaa. Toki kokeiluun voi osallistua, jos ylipäätään haluaa irtioton omasta arjestaan uudessa ympäristössä. Ensisijaisesti etsimme kuitenkin ulkopaikkakuntalaisia koekaniineja testaamaan etätyölomia.

Täytä alla oleva lomake ja ilmoita itsesi koekaniiniksi etätyölomalle!

Hae Etätyöloman testaajaksi!