Kesällä 2020-2021 olemme tarjonneet ”avaimet käteen” -periaatteella apua Vesannon kesäasukkaille asunnon muuttamisessa ympärivuotiseksi.

Alla olevasta linkistä saat avattua oppaan, josta löydät ohjeet muutosprosessin toteuttamiseen ja listan Vesannolla toimivista yrityksistä, jotka voivat toteuttaa muutosremontteja. Yleensä kesäasunnon muuttaminen ympärivuotiseen käyttöön vaatii muutosremontin.

Vesannon rakennustarkastaja ja alan ammattilaiset ovat tehneet kotikäyntejä kesäasunnoilla, jolloin saat heti paikan päällä arvion tarvittavista muutostöistä ja myös kustannusarvion koko projektille. Kunnasta saat myös tiedot paikallisista ammattilaisista, jotka hoitavat kaikki tarvittavat toimenpiteet luotettavasti ja ammattitaidolla.

Yhteydenotto tai kartoituskäynti ei sido sinua mihinkään ja palvelu on täysin maksuton!


Yhteyttä voi ottaa vaikka vasta harkitsisi kesäasunnon muutostöitä. Alkuun neuvotaan MASU-hankkeesta. Maaseudun uudet asumisratkaisut (MASU)-hanketta rahoittaa Leader Mansikka EU:n maaseuturahastosta. Hankkeen tavoitteena on purkaa maalle muuton esteitä ja edistää maaseudun elinvoimaisuutta.

Voit jättää yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai ottaa suoraan yhteyttä uuteen MASU-projektipäällikköön:

Laura Vänskä, laura.vanska@vesanto.fi, p. 044 282 5589