• keskeinen sijainti 5-tien varrella
  • Varkaus 20 min. – juna-asema
  • Kuopio 40min. – lentokenttä, juna-asema

Leppävirran myytävät asunnot

Myytävänä vanha talo 2,85ha tontilla

Perikunta myy 50-luvun puurunkoisen talon, joka sijaitsee Leppävirran Soinisalmessa. Metsäinen tontti, johon kuuluu 250m rantaviivaa.


Myytävänä Kurjalan vanha kyläkauppa

Myynnissä Kurjalan entinen kyläkauppakokonaisuus, johon kuuluu 83m² asuinhuoneisto, 183m² liikehuoneisto, 13m² varasto (+pannuhuone) ja noin 100m² erillinen vanha puurunkoinen makasiini (varastorakennus). Tontin koko 3144m². Tässä on loistavat tilat yritystoiminnalle tai remontoimalla iso koti lapsiperheelle.

Hp. 38 000€

Klikkaa ja lue lisää!


Lisää vapaita taloja, tiloja ja asuntoja löytyy alla olevien linkkien kautta. Jos olet myymässä asuntoasi Leppävirran maaseudulta ja haluat jättää maksuttoman ilmoituksen tälle sivulle, ota yhteyttä Jenniin (etunimi.sukunimi@vesanto.fi tai p. 044 282 5589).

Myytävät maatilat & metsätilat

Myytäviä maatiloja ja metsätiloja pääseet katselemaan alla olevista linkeistä. Metsätiloihin saattaa kuulua esim. rantarakennusoikeutta tai vanhoja tilakeskittymiä rakennuksineen, joten myös ne kannattaa selata läpi, jos maallemuutto kiinnostaa.

Vuokrattavat asunnot

Leppävirran Kiinteistö Oy on Leppävirran kunnan omistama vuokrataloyhtiö, jolla on vuokrattavia asuntoja yhteensä 364. Vuokrattavat kerros- ja rivitaloasunnot sijaitsevat Leppävirran kirkonkylän keskustan alueella ja Sorsakoskella. Vuokraamme myös kahta kalustettua asuntoa reissutyöläisille, oman asunnon remontoijille tai vaikka lomalaisille!

Leppävirran Kiinteistön asuntoja remontoidaan aktiivisesti ja huoltotoimenpiteet suoritetaan aina viipymättä. Tarjolla siis helppoa ja edullista asumista hyvin hoidetuissa taloyhtiöissä!

Myytävät vapaa-ajan asunnot

Leppävirralla sijaitsevia yksityisillä myynnissä olevia vapaa-ajan asuntoja löytyy alla olevien linkkien kautta.

Vapaat tontit