Apurannan tonttien maisemat.

Omakotitalotontit

Maallemuuttoon liittyy usein unelma järven rannalla asumisesta. Vesannon maaseudulla rantatontit ovat edullisia ja puhdasta vettä ja luontoa riittää ympärillä.

Juurikkarannan ja Apurannan asuinalueet sijaitsevat Vesantojärven rannalla lähellä Vesannon kylää ja palveluita. Täältä näet sijainnin kartalla. Tontit on kaavoitettu omakotitalotonteiksi ja lisäksi Juurikkarannan korttelin 114 tonteille saa rakentaa erillisen rantasaunan. Tontin ostaneille tarjotaan nyt vesi- ja viemäriliittymä kaupan päälle!

Vesannon omakotitalotontit Juurikkarannassa ja Apurannassa. Tontin ostaneille vesi- ja viemäriliittymä kaupan päälle vuoden 2020 loppuun!
Apurannan rantatontit näkyvät vasemmassa yläkulmassa ja Juurikkarannan omarantaiset tontit sekä järvinäköalalliset kuivan maan tontit isojen nuolien kohdalla.

Vapaa-ajan tontit

Uusia tontteja vapaa-ajan asunnoille Vesannon Kuuslahden kylältä Kaapinniemestä. Rauhallinen pieni niemi Pohjois-Konneveden puhtaan ja kirkasvetisen vesistön rannalla 9 km:n päässä Vesannon kirkonkylältä. Tontit ovat isoja, 4000-14 000m², ja omarantaisia. Katso täältä tarkka sijainti kartalla.

Kaapinniemen vapaa-ajan rakentamisen tonttien kartta.

Tontti 2 4160 m² 35 500€ Alueelle mahdollisesti tulossa yksi lisätontti (tontti 1) kaavamuutoksella.

Tontti 3 4830 m² 39 000€

Tontti 4 5540 m² 44 000€ MYYTY!

Tontti 5 13 980 m² 110 000€ Tontilla on vanhan mökki, rantasauna, grillikota ja ulkokäymälä. Tontilla on sähköliittymä 3×25 A. Tontilla on useita liito-oravan papana- ja kolopuita, jotka tulee ottaa huomioon käyttöä ja rakentamista suunniteltaessa.

Tontti 6 6050 m² 42 000€ Tontilla on useita liito-oravan papana- ja kolopuita, jotka tulee ottaa huomioon käyttöä ja rakentamista suunniteltaessa.

Tontti 7 5080 m² 38 000€

Ota yhteyttä

Vesannon kunnan rakennustarkastaja Tero Röntynen, tero.röntynen@vesanto.fi, p. 0500 573 720

Maallemuutto-hankkeen projektipäällikkö Jenni Lemettinen jenni.lemettinen(at)vesanto.fi, p. 044 282 5589


Isoja hiekkarantaisia vapaa-ajan tontteja Vesannolla

UPM Bonvesta myy Vesannon Kurjenjärvellä kuusi rantatonttia, joissa osassa oma hiekkaranta.

Kurjenjärven rantatontit sijaitsevat vain reilun 10 km päässä Vesannon kuntataajamasta, josta löytyy tarvittavat peruspalvelut. Mökkeilijälle on tarjolla puolen tunnin ajomatkan päässä monenlaisia aktiviteetteja mm. frisbeegolfrata, islanninhevostalli ja golfkenttä. Kattavammat kaupungin palvelut löytyvät hieman kauempaa Kuopiosta ja Jyväskylästä. Kurjenjärvi on järvenä keskikokoinen ja syvimmältä kohdaltaan se on 24 metriä syvä.

Esim. Tontti 1, Kortteli 3

Tontti 6700m2, rakennusoikeus 160m2, hp. 19 500€

Tämä rantatontti sijaitsee Vesannon Kurjenjärven länsirannan Etelälahdella. Tontti on maastonmuodoltaan hyvin loivasti laskeva ja hienot maisemat avautuvat lahden yli. Tontin suuri koko antaa paljon mahdollisuuksia rakennuksien sijoitteluun.

Tontin ranta on malliltaan loivasti syvenevä hiekkaranta. Täällä kelpaa nauttia kesästä ja harrastaa omalla upealla hiekkarannalla. Kohteella rahoilleen saa todellakin vastinetta. Tälle korttelin päätytontille on mahdollista ostaa myös lisämaata – kannattaa kysyä lisää kohdetta myyvältä välittäjältä.


Yksityisten myynissä olevat tontit