Etätöitä ja luonnonrauhaa Etelä-Konneveden kansallispuiston portilla Rautalammilla

Kenelle? Luonnonrauhaa rakastaville, hyvistä patikkamaastoista kiinnostuneille pariskunnalle tai kaveruksille.

Missä? Rautalammilla, Törmälässä, Etelä-Konneveden Kansallispuiston portilla. Osoite: Konnekoskentie 552, 77700 Rautalampi. Lisätietoa Rautalammen palveluista löydät täältä!

Milloin? Majoitus 4 vrk (ma-pe) valittuna ajankohtana tammi-helmikuussa viikoilla 4 – 7, 2021

Majoitus? Etätyölomailijalle on tarjolla Suutarinmökki, johon mahtuu majoittumaan kaksi henkeä. Varusteluna on takka, WC ja suihku sekä minikeittiö astiastoineen. Lisätiedot: http://www.tormala.fi/majoituspalvelut/

Etätyöt? Etätöitä voit tehdä majoituskohteessa tai Rautalammin kirkonkylältä löytyvässä kirjaston etätyötilassa.

Aktiviteetit? Etelä-Konneveden kansallispuisto alkaa parin kilometrin päästä majapaikasta. Lumikengät ovat käytössäsi loman ajan, ja jos säät sallivat, niin hiihtoladut lähtevät aivan pihapiiristä. Pakettiin kuuluu myös ohjattu retki kansallispuistoon ja ruokailu laavulla.

Hinta normaalisti? Mökin vuokra 80€/ yö ja 400€ / viikko + aktiviteetit

Törmälän matkailukeskus – portti kansallispuistoon

Törmälä on hiljaisuuden, kohtaamisen ja kasvun paikka. Törmälässä, Etelä-Konneveden kansallispuiston portilla onnistuu rauhoittuminen ja keskittyminen tärkeään tekemiseen ja yhdessäoloon. Polut kohti kansallispuistoa lähtevät tien toiselta puolen, ja matkaa Vuori-Kalajan laavulle on muutama kilometri.

Törmälän loma-ja kurssikeskus tarjoaa monipuolisia palveluita niin yritysten kuin vapaa-ajanviettäjien tarpeisiin. Tervetuloa nautiskelemaan luonnon rauhasta ja yhdessäolosta. Törmälä tarjoaa majoituspalveluita erilaisiin tarpeisiin aina kahden hengen tuvasta isommille ryhmille tarkoitettuihin tiloihin.

Etätyölomakokeilijalle on varattu Suutarinmökki, joka on Törmälän vanhin rakennus. Se on aiemmin ollut pappilan kanala, mutta sittemmin kunnostettu asuinkelpoiseksi, pieneksi ja viihtyisäksi mökiksi Törmälän pihapiirissä. Varusteluna on takka, WC ja suihku sekä minikeittiö astiastoineen. Mökkiin voi majoittua kaksi henkeä. Lisätiedot: http://www.tormala.fi/majoituspalvelut/

Etelä-Konneveden kansallispuisto

Etelä-Konnevedellä veneilet aavoilla järvenselillä tai melot sokkeloisessa saaristossa laakeiden silokallioiden ja pystysuorien kallioseinämien lomassa. Kirkkaassa vedessä voit nähdä syvälle villin järvitaimenen valtakuntaan. Sykähdyttävien vastakohtien puistossa patikoit lehdoista korkeille kalliorinteille ihailemaan kalasääsken uljasta kotimaisemaa.

Hae paikkaa etätyöloman testaajaksi!

Etätyöloma -kampanjan kautta voit hakea näiden etätyöpakettien testikäyttäjäksi. Tarjoamme ilmaisen loman seuraavin ehdoin: hakijan tulee olla täysikäinen ja hänen tulee sitoutua esiintymään etätyöloman aikana mainosmateriaalien kuvauksissa (video ja valokuvat) sekä julkaisemaan sosiaalisessa mediassa sisältöä etätyölomapaketin majoituksesta, etätyöskentelystä ja harrastuksista. Haku etätyökokeilijaksi on käynnissä 1.12.-31.12.2020 ja kokeilujaksot toteutetaan tammi-helmikuussa 2021.

Kenelle?

Etätyö on yleistynyt tämänhetkisen maailmantilanteen vuoksi valtavasti. Monelle kotona työskentely voi kuitenkin olla stressaavaa ja maisemanvaihto tunnetusti virkistää mieltä. Etätyölomailija voi tulla ns. valmiiseen pöytään, keskittyä työntekoon päivisin ja viihtyä häntä kiinnostavien aktiviteettien parissa iltaisin (tai miksi ei myös työpäivän aikana halutessaan).

Kokeilun tarkoituksena on esitellä alueen tarjontaa tai tarjota ensikosketus alueeseen, mikäli esimerkiksi maallemuutto tai pidempi etätyöskentely luonnon keskellä kiinnostaa. Toki kokeiluun voi osallistua, jos ylipäätään haluaa irtioton omasta arjestaan uudessa ympäristössä. Ensisijaisesti etsimme kuitenkin ulkopaikkakuntalaisia koekaniineja testaamaan etätyölomia.

Täytä alla oleva lomake ja ilmoita itsesi koekaniiniksi etätyölomalle!