Etätöitä ja luonnonrauhaa Etelä-Konneveden kansallispuiston portilla Rautalammilla

Kenelle? Luonnonrauhaa rakastaville, hyvistä patikkamaastoista kiinnostuneille pariskunnalle tai kaveruksille.

Missä? Rautalammilla, Törmälässä, Etelä-Konneveden Kansallispuiston portilla. Osoite: Konnekoskentie 552, 77700 Rautalampi. Lisätietoa Rautalammen palveluista löydät täältä!

Milloin? Majoitus 4 vrk (ma-pe) valittuna ajankohtana tammi-helmikuussa viikoilla 4 – 7, 2021

Majoitus? Etätyölomailijalle on tarjolla Suutarinmökki, johon mahtuu majoittumaan kaksi henkeä. Varusteluna on takka, WC ja suihku sekä minikeittiö astiastoineen.

Etätyöt? Etätöitä voit tehdä majoituskohteessa tai Rautalammin kirkonkylältä löytyvässä kirjaston etätyötilassa.

Aktiviteetit? Etelä-Konneveden kansallispuisto alkaa parin kilometrin päästä majapaikasta. Lumikengät ovat käytössäsi loman ajan, ja jos säät sallivat, niin hiihtoladut lähtevät aivan pihapiiristä. Pakettiin kuuluu myös ohjattu retki kansallispuistoon ja ruokailu laavulla.

Törmälän matkailukeskus – portti kansallispuistoon

Törmälä on hiljaisuuden, kohtaamisen ja kasvun paikka. Törmälässä, Etelä-Konneveden kansallispuiston portilla onnistuu rauhoittuminen ja keskittyminen tärkeään tekemiseen ja yhdessäoloon. Polut kohti kansallispuistoa lähtevät tien toiselta puolen, ja matkaa Vuori-Kalajan laavulle on muutama kilometri.

Törmälän loma-ja kurssikeskus tarjoaa monipuolisia palveluita niin yritysten kuin vapaa-ajanviettäjien tarpeisiin. Tervetuloa nautiskelemaan luonnon rauhasta ja yhdessäolosta. Törmälä tarjoaa majoituspalveluita erilaisiin tarpeisiin aina kahden hengen tuvasta isommille ryhmille tarkoitettuihin tiloihin.

Etätyölomakokeilijalle on varattu Suutarinmökki, joka on Törmälän vanhin rakennus. Se on aiemmin ollut pappilan kanala, mutta sittemmin kunnostettu asuinkelpoiseksi, pieneksi ja viihtyisäksi mökiksi Törmälän pihapiirissä. Varusteluna on takka, WC ja suihku sekä minikeittiö astiastoineen. Mökkiin voi majoittua kaksi henkeä. Lisätiedot: http://www.tormala.fi/majoituspalvelut/

Etelä-Konneveden kansallispuisto

Etelä-Konnevedellä veneilet aavoilla järvenselillä tai melot sokkeloisessa saaristossa laakeiden silokallioiden ja pystysuorien kallioseinämien lomassa. Kirkkaassa vedessä voit nähdä syvälle villin järvitaimenen valtakuntaan. Sykähdyttävien vastakohtien puistossa patikoit lehdoista korkeille kalliorinteille ihailemaan kalasääsken uljasta kotimaisemaa.