Treeniä & etätöitä Suonenjoella

Kenelle? Treenaamisesta innostuvalle pariskunnalle tai kaveruksille.

Missä? Suonenjoki sijaitsee Kuopion (50km) ja Jyväskylän (95km) välissä. Suonenjoella voi tehdä vaikka mitä, katso Suonenjoen aktiviteetit. Majoituksen tarjoaa Hotelli Suonenjoki, Suonenjoki, www.hotellisuonenjoki.fi

Mitä? Pakettiin kuuluu majoitus, aamiaiset ja liinavaatteet 2hh ja alakerran kuntosali Timmi on vapaassa käytössä. Etätöitä voi tehdä Futurialla etätyötiloissa osoitteessa Jalkalantie 6.

Suonenjoella hienot puitteet talvella myös esim. Fatbike -maastopyöräilyyn ja hiihtoon Suomen kauneimmaksi laduksi valitulla Lintharjulla. Savo Cycles tarjoaa etätyölomapilottiin valituille kahdelle henkilölle 4h fatbike -vuokrauksen.

Treenata voit kätevästi hotellin katutasosta löytyvästä Kuntokeskus Timmistä. Timmiltä löytyy moderneja laitteita ja monttu, missä harrastaa painnonnostoa. Timmin meininkiä voi seurata myös Timmin Facebookissa ja Instagramin puolelta kuntosaliyrittäjä Tuomaksen sivuilla.

Majoitus

Hotelli Suonenjoki on pieni ja siisti kaupunkihotelli aivan Suonenjoen keskustassa.

Hotellimme kymmenen huonetta ovat kooltaan yhden-, kahden- ja kolmen hengen huoneita. Lisäksi yksi huoneistamme on isompi perhehuone. Majoittujat voivat vapaasti käyttää saunatiloja, asiakaskeittiötä ja takkahuonetta. Parkkipaikka ja parkkikatos lämmityspistokkeineen sisältyvät huoneen hintaan.

Hotelli Suonenjoki eroaa suurista ketjuhotelleista olemalla perhehotelli, jolle yksilöllisyys ja asiakaspalvelu ovat tärkeitä.