Treeniä & etätöitä Suonenjoella

Kenelle? Treenaamisesta innostuvalle pariskunnalle tai kaveruksille.

Missä? Suonenjoki sijaitsee Kuopion (50km) ja Jyväskylän (95km) välissä. Suonenjoella voi tehdä vaikka mitä, katso Suonenjoen aktiviteetit. Majoituksen tarjoaa Hotelli Suonenjoki, Suonenjoki, www.hotellisuonenjoki.fi

Milloin? Osana etätyölomakampanjaa 3 vrk valittuna ajankohtana vkot 4 – 7, vuonna 2021

Mitä? Pakettiin kuuluu majoitus, aamiaiset ja liinavaatteet 2hh ja alakerran kuntosali Timmi on vapaassa käytössä. Etätöitä voi tehdä Futurialla etätyötiloissa osoitteessa Jalkalantie 6.

Suonenjoella hienot puitteet talvella myös esim. Fatbike -maastopyöräilyyn ja hiihtoon Suomen kauneimmaksi laduksi valitulla Lintharjulla. Savo Cycles tarjoaa etätyölomapilottiin valituille kahdelle henkilölle 4h fatbike -vuokrauksen.

Treenata voit kätevästi hotellin katutasosta löytyvästä Kuntokeskus Timmistä. Timmiltä löytyy moderneja laitteita ja monttu, missä harrastaa painnonnostoa. Timmin meininkiä voi seurata myös Timmin Facebookissa ja Instagramin puolelta kuntosaliyrittäjä Tuomaksen sivuilla.

Hinta normaalisti? Alk. 89€ / vrk (Etätyölomakampanjan kokeilijoille ilmainen). Jos haluat lähteä etätyölomalle samantien, voit varata majoituksen Hotelli Suonenjokeen täältä.

Majoitus

Hotelli Suonenjoki on pieni ja siisti kaupunkihotelli aivan Suonenjoen keskustassa.

Hotellimme kymmenen huonetta ovat kooltaan yhden-, kahden- ja kolmen hengen huoneita. Lisäksi yksi huoneistamme on isompi perhehuone. Majoittujat voivat vapaasti käyttää saunatiloja, asiakaskeittiötä ja takkahuonetta. Parkkipaikka ja parkkikatos lämmityspistokkeineen sisältyvät huoneen hintaan.

Hotelli Suonenjoki eroaa suurista ketjuhotelleista olemalla perhehotelli, jolle yksilöllisyys ja asiakaspalvelu ovat tärkeitä.

Hae mukaan koekaniiniksi!

Etätyöloma -kampanjan kautta voit hakea näiden etätyöpakettien testikäyttäjäksi. Tarjoamme ilmaisen loman seuraavin ehdoin: hakijan tulee olla täysikäinen ja hänen tulee sitoutua esiintymään etätyöloman aikana mainosmateriaalien kuvauksissa (video ja valokuvat) sekä julkaisemaan sosiaalisessa mediassa sisältöä etätyölomapaketin majoituksesta, etätyöskentelystä ja harrastuksista. Haku etätyökokeilijaksi on käynnissä 1.12.-31.12.2020 ja kokeilujaksot toteutetaan tammi-helmikuussa 2021.

Kenelle?

Etätyö on yleistynyt tämänhetkisen maailmantilanteen vuoksi valtavasti. Monelle kotona työskentely voi kuitenkin olla stressaavaa ja maisemanvaihto tunnetusti virkistää mieltä. Etätyölomailija voi tulla ns. valmiiseen pöytään, keskittyä työntekoon päivisin ja viihtyä häntä kiinnostavien aktiviteettien parissa iltaisin (tai miksi ei myös työpäivän aikana halutessaan).

Kokeilun tarkoituksena on esitellä alueen tarjontaa tai tarjota ensikosketus alueeseen, mikäli esimerkiksi maallemuutto tai pidempi etätyöskentely luonnon keskellä kiinnostaa. Toki kokeiluun voi osallistua, jos ylipäätään haluaa irtioton omasta arjestaan uudessa ympäristössä. Ensisijaisesti etsimme kuitenkin ulkopaikkakuntalaisia koekaniineja testaamaan etätyölomia.

Täytä alla oleva lomake ja ilmoita itsesi koekaniiniksi etätyölomalle!


Hae Etätyöloman testaajaksi!