Unelmien etätyöloma kansainvälisessä Varkaudessa

Kenelle? Kompaktista kaupungista palveluineen sekä luonnosta nauttivalle henkilölle tai pariskunnalle/ystävyksille 

Missä? Varkaus, majoitus Hotel Oscarissa tai Vanhassa Postitalossa ja työskentelypaikkana yritystalo Navitaksen etätyötila järven rannalla – tutustu kaupunkiin: https://www.varkaus.fi/ 

Milloin? Sovittavissa, tammi-helmikuussa, 3-5 vrk 

Mitä? Pakettiin kuuluu majoitus vieraanvaraisuudestaan tunnetussa Hotel Oscarissa tai viihtyisässä automaattihotelli Vanhassa Postitalossa sekä yksityinen etätyötila monipuolisessa ja nykyaikaisessa Navitas-talossa keskellä kaupunkia järven rannalla. Navitas-talossa on kansainvälinen tunnelma, sillä siellä sijaitsee useiden globaalien yritysten paikallinen konttori. Työpäivien lomassa pääset myös kokeilemaan kaupungin monipuolista lounastarjontaa. Etätyölomallasi voit käydä liikkumassa kuntokeskus OleFitissä, joka tarjoaa monipuolisia kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluita, löytyypä kuntokeskuksesta myös joogastudiokin. Lisäksi Varkauden Ole.Fitiltä löytyy Suomen ensimmäinen SKILLROW-sisäsoutustudio.

Etätyölomasi aikana pääset kokeilemaan ratsastusta Varkauden Ratsastuskeskuksessa. Varkaudessa voi harrastaa laajasti myös muita aktiviteetteja ja kulttuuria (esim. tanssia, moottoriurheilua, tähtitiedettä, kalastusta, kamppailulajeja, laskettelua tai hiihtoa) kerro hakemuksessasi mikä sinua kiinnostaa, niin rakennamme sinulle unelmiesi etätyöloman! 

Kuntokeskus Ole.fit tarjoaa liikuntapalvelunsa käyttöösi loman ajaksi.
Navitas -talon yksityinen etätyötila on käytössäsi etätyöloman ajan.
Varkaudessa luonto on lähellä vaikka kaupungissa ollaankin.
Etätyölomalla Varkaudessa pääset kokeilemaan ratsastusta oma
lähtötasosi huomioiden.
Vanha Postitalo sijaitsee aivan Varkauden keskustassa.
Hotel Oscarissa majoittujia palvelee myös Long Stay Lounge.

Hae mukaan!

Etätyöloma -kampanjan kautta voit hakea näiden etätyöpakettien testikäyttäjäksi. Tarjoamme ilmaisen loman seuraavin ehdoin: hakijan tulee olla täysikäinen ja hänen tulee sitoutua esiintymään etätyöloman aikana mainosmateriaalien kuvauksissa (video ja valokuvat) sekä julkaisemaan sosiaalisessa mediassa sisältöä etätyölomapaketin majoituksesta, etätyöskentelystä ja harrastuksista. Haku etätyökokeilijaksi on käynnissä 1.12.-31.12.2020 ja kokeilujaksot toteutetaan tammi-helmikuussa 2021.

Kenelle?

Etätyö on yleistynyt tämänhetkisen maailmantilanteen vuoksi valtavasti. Monelle kotona työskentely voi kuitenkin olla stressaavaa ja maisemanvaihto tunnetusti virkistää mieltä. Etätyölomailija voi tulla ns. valmiiseen pöytään, keskittyä työntekoon päivisin ja viihtyä häntä kiinnostavien aktiviteettien parissa iltaisin (tai miksi ei myös työpäivän aikana halutessaan).

Kokeilun tarkoituksena on esitellä alueen tarjontaa tai tarjota ensikosketus alueeseen, mikäli esimerkiksi maallemuutto tai pidempi etätyöskentely luonnon keskellä kiinnostaa. Toki kokeiluun voi osallistua, jos ylipäätään haluaa irtioton omasta arjestaan uudessa ympäristössä. Ensisijaisesti etsimme kuitenkin ulkopaikkakuntalaisia koekaniineja testaamaan etätyölomia.

Täytä alla oleva lomake ja ilmoita itsesi koekaniiniksi etätyölomalle!

Hae Etätyöloman testaajaksi!