Etätyöloma eräilyn merkeissä Leppävirralla

Kenelle? Yhdelle tai kahdelle erähenkiselle henkilölle

Missä? Niemilomat, Leppävirta, www.niemilomat.fi – tutustu alueen muihin aktiviteetteihin ja palveluihin www.visitleppavirta.fi sekä www.visitvarkaus.fi

Yoga with Minna – joogaretriitit, www.yogawithminna.com

Mitä? Pakettiin kuuluu majoitus ja liinavaatteet kahdelle pyöröhirsimökissä, oma rantasauna, avanto, lumikengät ja reitit vapaassa käytössä. Mahtavat pilkkipaikat alkaa mökkirannasta jäätilanteen sen salliessa ja metsää riittää ympärillä samoiltavaksi. Kaksi laavua, joista toinen sijaitsee lähisaaressa, on retkeilijöiden vapaassa käytössä. Viikonloppuna mahdollisuus osallistua Niemilomien ja Yoga with Minnan yhteistyönä järjestämään Joogaretriittiin.

Etätyöt? Etätyöt sujuvat tilavassa mökissä

Majoitus

Ullan Pirtti on viihtyisä pyöröhirsimökki rauhallisessa ympäristössä noin 500 metrin päärrä Niemilomien pihapiiristä. Alakerrassa on tupakeittiö, makuusoppi, suihku/wc ja yläkerrassa lisää makuutiloja. Majoitukseen kuuluu liinavaatteet ja pyyhkeet kahdelle sekä loppusiivous. Alakerran pinta-ala on 35 m² ja yläkerran 12 m². Rannassa on erillinen puulämmitteinen rantasauna ja saunakamari sekä grillipaikka. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Ullan Pirttiin, joten oman lemmikin voi ottaa mukaan etätyölomalle.

Niemilomat – elämysmatkailun helmi Unnukan rannalla

Niemilomat tarjoaa maalaishenkisessä, kauniissa maisemassa maatilamatkailua sekä mökki- ja aamiaismajoitusta. Niemilomat on myös erinomainen paikka pitää erilaisia yksityis- ja yritystilaisuuksia. Puitteet ovat oivat hää- ja syntymäpäiväjuhlille sekä kokouksille ja virkistyspäiville. Niemilomissa voi nauttia perinteisen suomalaisen savusaunan löylyistä sekä harrastaa erilaisia aktiviteetteja, kuten pelata metsäpakopeliä tai frisbeegolfia. Niemilomilla pääset tutustumaan luontoon nuotioretkellä oppaamme kanssa. Niemilomat sijaitsee Unnukka -järven rannalla, vain 13 kilometrin päässä Varkaudesta. Lue lisää Niemilomien nettisivuilta!

Hae paikkaa etätyöloman testaajaksi!

Etätyöloma -kampanjan kautta voit hakea näiden etätyöpakettien testikäyttäjäksi. Tarjoamme ilmaisen loman seuraavin ehdoin: hakijan tulee olla täysikäinen ja hänen tulee sitoutua esiintymään etätyöloman aikana mainosmateriaalien kuvauksissa (video ja valokuvat) sekä julkaisemaan sosiaalisessa mediassa sisältöä etätyölomapaketin majoituksesta, etätyöskentelystä ja harrastuksista. Haku etätyökokeilijaksi on käynnissä 1.12.-31.12.2020 ja kokeilujaksot toteutetaan tammi-helmikuussa 2021.

Kenelle?

Etätyö on yleistynyt tämänhetkisen maailmantilanteen vuoksi valtavasti. Monelle kotona työskentely voi kuitenkin olla stressaavaa ja maisemanvaihto tunnetusti virkistää mieltä. Etätyölomailija voi tulla ns. valmiiseen pöytään, keskittyä työntekoon päivisin ja viihtyä häntä kiinnostavien aktiviteettien parissa iltaisin (tai miksi ei myös työpäivän aikana halutessaan).

Kokeilun tarkoituksena on esitellä alueen tarjontaa tai tarjota ensikosketus alueeseen, mikäli esimerkiksi maallemuutto tai pidempi etätyöskentely luonnon keskellä kiinnostaa. Toki kokeiluun voi osallistua, jos ylipäätään haluaa irtioton omasta arjestaan uudessa ympäristössä. Ensisijaisesti etsimme kuitenkin ulkopaikkakuntalaisia koekaniineja testaamaan etätyölomia.

Täytä alla oleva lomake ja ilmoita itsesi koekaniiniksi etätyölomalle!

Haku aika päättynyt!