Inspiroidu iglussa järven rannalla Leppävirralla

Kenelle? Yhdelle tai kahdelle henkilölle, jotka haluavat etätöiden lomassa nauttia luonnosta ja hemmotella itseään kylpylässä

Missä? Lomakeskus Mansikkaharju, Leppävirta – kylpyläliput Kylpylä Vesileppis

Tutustu alueen muihin aktiviteetteihin ja palveluihin www.visitleppavirta.fi!

Mitä? Etätyölomapakettiin kuuluu majoitus ja liinavaatteet yhdelle tai kahdelle superior iglu -mökissä, jonka lasikaton ansiosta saat nukahtaa tähtitaivasta ihaillen! Iglusta löytyy myös pieni keittiö ja kylpyhuone eli kaikki mitä tarvitset etätyölomaasi varten. Lisäksi pakettiin kuuluu yhtenä iltana Mansikkaharjun perinteinen rantasauna ja avanto. Mikäli jäätilanne sallii, pääsee jäälle aivan iglun edestä ja Mansikkaharjun potkurit ovat ilmaiseksi käytössäsi. Myös Leppävirran latuverkosto lähtee aivan lomakeskuksen läheltä, joten hiihtämään pääsee järven jäälle tai kunnon laduille!

Etätyölomapaketti sisältää myös lounaat (5kpl) vaihtuvassa lounasravintolassa Leppävirran kirkonkylällä, joka on kävelymatkan päässä Lomakeskus Mansikkaharjusta. Saat käyttöösi myös 2kpl kylpylälippuja Vesileppikseen haluamallesi päivälle.

Etätyöt? Etätyöt sujuvat iglussa, jossa on myös ilmainen WiFi käytössä. Etätöitä on mahdollista tehdä myös Vesileppis Areenan tiloissa tai Leppävirran kunnan tiloissa – sovitaan sinulle sopivin paikka tai kokeile vaikka kaikkia!

Majoitus iglussa

Mansikkaharjun superior iglu -mökki järvinäköalalla antaa etätyölomaasi luksusta! Lasikaton läpi voi ihastella kauniiden maisemien lisäksi tuikkivaa tähtitaivasta pakkasöinä. Igluissa on lattialämmitys, ilmalämpöpumppu ja myös ikkunalasit ovat lämmitettyjä, mikä takaa mukavat oltavat myös talvella. Jokaisesta iglusta löytyy pieni keittiö ja oma kylpyhuone. Keittiön varustuksena on keittolevy, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja pieni ruokailuryhmä. Iglut ovat valmistuneet vuonna 2019, joten majoitut mukavasti ja modernisti Lomakeskus Mansikkaharjussa.

Lomakeskus Mansikkaharju

Unnukka järven rannalla sijaitseva Mansikkaharjun Lomakeskus tarjoaa helpon pääsyn viereisille hiihtoladuille. Leppävirran keskusta on 1 km:n päässä. Mansikkaharjun rannassa on puulämmitteinen sauna ja lasten leikkipaikka. Majoituspaikassa voi uida kesällä ja talvella. Kanootteja, soutuveneitä ja polkupyöriä voi lainata ilmaiseksi paikan päältä. Vesileppis-kylpylä on vain 500 metrin päässä ja Matkailukeskus Unnukka 200m päässä.

Mansikkaharjun Lomakeskuksen kaikissa mökeissä on puiset sisätilat. Joissakin mökeissä on keittotila ja toisissa täysin varustettu keittiö. Useimmissa on taulu-tv ja oma terassi, jolta avautuu näköala lahdelle. Mansikkaharjun pihapiiristä löytyy grillikatos ja polttopuita on vapaasti asiakkaiden käytössä. Paikan päällä voi pysäköidä maksutta. Lue lisää Mansikkaharjun facebooksivulta!