Aktiivinen etätyöloma Vesileppikessä Leppävirralla

Kenelle? Perheelle, jonka vanhemmat haluavat etätöiden lomassa nauttia monipuolisesta liikuntatarjonnasta ja rentoutua kylpylässä lasten kanssa. Sopii hyvin perheelle, jossa toinen vanhemmista voi tehdä etätöitä muiden lomaillessa.

Missä? Aktiivinen superkeskus Vesileppis, Leppävirta – tutustu alueen kaikkiin aktiviteetteihin Visit Leppävirran sivuilla

Milloin? 4 vrk (ma-pe) 1.-5.3.2021, vko 9 on hiihtoloma Hämeen, Pirkanmaan, Pohjanmaan, Keski-Suomen, Kymenlaakson, Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan kouluissa

Mitä? Etätyölomapakettiin kuuluu majoitus ja liinavaatteet koko perheelle Vesileppiksen tasokkaassa huvilassa aivan hotellin ja kylpylän vieressä. Huvilassa on 4 makuuhuonetta, olohuone, täysin varusteltu keittiö ja sauna kylpyhuoneineen, joten tilaa on varmasti koko perheelle.

Aktiivisen perheelle löytyy paljon tekemistä: valaistut hiihtoladut lähtevät aivan huvilan lähettyviltä (hiihtoareena on Muumi Jääluolan käytössä), kuntosali on käytösänne koko loman ajan, jäähalli sijaitsee Vesileppiksen naapurissa ja myös ulkokentille pääse luistelemaan. Vesileppis Areenalla pyörii lisäksi laaja tarjonta erilaisia ryhmäliikuntatunteja.

Etätyölomapakettiin kuuluu Vesileppiksen kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö ja lisäksi personal trainerin ohjausta 2 x 1h viikon aikana. Suunnittele itsellesi aktiivinen viikko-ohjelma katsomalla koko liikuntatarjonta Aktiivisen Superkeskus Vesileppiksen sivuilta!

Perheen pienempiä ilahduttamaan pakettiin kuuluu myös liput ainutlaatuiseen Muumi Jääluolaan!

Etätyöt? Etätöiden tekeminen sujuu huvilalla, jossa nopea nettiyhteys. Tarvittaessa etätöitä voi tehdä myös Vesileppis Areenan tiloissa.

Hinta normaalisti: ??? €/vrk (Etätyöloma -kampanjan kokeilijoille ilmainen)

Aktiivinen Superkeskus Vesileppis

Sport & Spa Hotel Vesileppis on aktiivinen superkeskus, joka sijaitsee Leppävirran luonnonkauniissa maisemissa Valtatie 5:n varrella.

Meiltä löydät niin kylpylän, monitoimiareenan, keilahallin, hiihtoareenan, jäähallin, kauneushoitolan, ravintoloita, kuntosaleja ja urheilukenttiä kuin valtavan määrän erilaisia tapahtumiakin. 

Vesileppiksen kylpylässä on lapsille 32 metrin vesiliukumäki, lastenallas ja huima Wibit-kiipeilyrata. Kuntoilijoille meiltä löytyy kuusiratainen 25 metrin kuntouintiallas, kylmävesiallas sekä hieronta-allas. Rentoutujat voivat nautiskella normaalien saunojen lisäksi höyrysaunassa, porealtaassa ja allasbaarissa. Kylpylässä voit kuntoilla, hemmotella itseäsi, nauttia kahdenkeskisestä ajasta tai viettää riemulomaa koko perheen kesken.

Leppäkertun maukkaasta lounaspöydästä saat energiaa aktiivisen päivän käänteisiin. Monipuolisesta kattauksesta löydät herkulliset vaihtoehdot ja pääset nauttimaan lounaan kiireettömässä ilmapiirissä.

Hengähdä huvilassa

Viihtyisä ja tilava huvila soveltuu majoitusvaihtoehdoksi kaikille niille, jotka kaipaavat omaa rauhaa. Voit valita huvilan hotellin välittömästä läheisyydestä tai noin 8 kilometrin päästä hotellilta. Kaikki huvilamme tarjoavat miellyttävän lomaympäristön 8-10 henkilölle oman saunan kera.

Muumi Jääluola

Laskeudu 30 m alas maanalaiseen luolaan katselemaan Muumi Jääluolan satumaailmaa. Maailman parhaat jäänveistäjät loihtivat eteesi jäisen satumaailman, jossa valojen leikki saa mielikuvituksen valloilleen. Muumien jääveistosnäyttelyn ohesta löydät luolasta myös muuta talvista puuhaa kuten mäenlaskuun sopivat jääliu’ut!

Katso mitä kaikkea Muumi Jääluolalla on sinulle tarjota!

Hae paikkaa etätyöloman testaajaksi!

Etätyöloma -kampanjan kautta voit hakea näiden etätyöpakettien testikäyttäjäksi. Tarjoamme ilmaisen loman seuraavin ehdoin: hakijan tulee olla täysikäinen ja hänen tulee sitoutua esiintymään etätyöloman aikana mainosmateriaalien kuvauksissa (video ja valokuvat) sekä julkaisemaan sosiaalisessa mediassa sisältöä etätyölomapaketin majoituksesta, etätyöskentelystä ja harrastuksista. Haku etätyökokeilijaksi on käynnissä 1.12.-31.12.2020 ja kokeilujaksot toteutetaan tammi-helmikuussa 2021.

Kenelle?

Etätyö on yleistynyt tämänhetkisen maailmantilanteen vuoksi valtavasti. Monelle kotona työskentely voi kuitenkin olla stressaavaa ja maisemanvaihto tunnetusti virkistää mieltä. Etätyölomailija voi tulla ns. valmiiseen pöytään, keskittyä työntekoon päivisin ja viihtyä häntä kiinnostavien aktiviteettien parissa iltaisin (tai miksi ei myös työpäivän aikana halutessaan).

Kokeilun tarkoituksena on esitellä alueen tarjontaa tai tarjota ensikosketus alueeseen, mikäli esimerkiksi maallemuutto tai pidempi etätyöskentely luonnon keskellä kiinnostaa. Toki kokeiluun voi osallistua, jos ylipäätään haluaa irtioton omasta arjestaan uudessa ympäristössä. Ensisijaisesti etsimme kuitenkin ulkopaikkakuntalaisia koekaniineja testaamaan etätyölomia.

Täytä alla oleva lomake ja ilmoita itsesi koekaniiniksi etätyölomalle!