Etsitkö kotia maalta? Tiedätkö jo mitä haluat, mutta omaa paikkaa ei ole vielä tullut vastaan. Tällä palstalla julkaistaan etsintäkuulutuksia taloista, pientiloista, mökeistä, huviloista ja tonteista, joita joku etsii Vesannon ja Leppävirran alueelta.

Ongelmanahan usein on se, että myytävät kohteet eivät päädy päivänvaloon vaan jäävät ns. “hiljaiseen myyntiin”, jolloin varsinkin kauempaa tulevien on niitä hankala löytää. Yritämme siis osaltamme avittaa maallemuuttajien ja tyhjillään olevien pirttien kohtaamisessa!

Etsitään taloa maalta

OSTETAAN TAI VUOKRATAAN PIENI TALO LEPPÄVIRRALTA

Etsin vuokrattavaa tai ostettavaa pientä omakotitaloa tai mökkiä Leppävirralta. Sisäilmaltaan oltava puhdas! Ensisijaisesti Kotalahti tai Konnuslahti, mutta myös muualta kannattaa tarjota.

Yhteydenotot: Sikke Koivisto, p. 0503618266 tai sikke.k@hotmail.com

VUOKRATAAN TALO TAI PIENTILA MAALTA

Etsinnässä omassa rauhassa luonnon keskellä sijaitseva talo tai pientila ensin vuokralle. Sijainti Leppävirta tai Vesanto. Vuokralaisena nainen kahden koiran kanssa ja iso plussa olisi, jos koirille löytyisi tarha valmiina pihapiiristä. Tulija tai useampi saisi olla ja myös työhuoneelle olisi käyttöä. Pienimuotoinen remontointi onnistuu ja vuokralainen sitoutuu pitämään talon hyvässä kunnossa.

Yhteydenotot ensin MASU-hankkeen Jenniin (jenni.lemettinen@vesanto.fi tai p. 044 282 5589)

OSTETAAN MAATILA TAI PIENTILA

Etsitään pientilaa eläinlauman pitoon. Hevosiakin on viisi, joten ihan hehtaari ei riitä. Budjetti kuitenkin venyy ainoastaan 40 000 euroon, joten asuintalossa ja piharakennuksissa saa olla remppaa ja laittoa. Sijainnilla ei niin väliä.

Tarjoa rohkeasti:

Pauliina Tuulivaara

pauliinatuulivaara(at)gmail.com

ETSITÄÄN SAUNAMÖKKIÄ VESANNOLTA

Onko sinulla tai tuttavallasi tarpeettomana tai vähällä käytöllä oleva rantasauna ja/tai mökki? Olisitko valmis siitä luopumaan? Haluaisimme ostaa perheellemme rantapaikan Vesannolta tai sen läheisyydestä pääasiassa uimista ja saunomista varten! Kaiken kuntoiset ja kokoiset kohteet huomioidaan!

Mari Jääskeläinen / 0407214411

HALUTAAN OSTAA LEPPÄVIRRALTA

Nelihenkinen perhe etsii Leppävirran maaseudulta (max. 55km matka Joroisille) omakotitaloa tai vanhaa maatilaa ulkorakennuksineen. Mielellään hirsitalo, jossa 3-4 makuuhuonetta tai mahdollisuus laajentaa eli remonttia emme pelkää kunhan talo on terve. Iso tontti ja oma rantakin saisi olla, mutta ei pakollinen.

Yhteydenotot: 044 321 9996/Noora

tai hankkeen projektipäällikköön (jenni.lemettinen@vesanto.fi tai p. 044 282 5589)

OSTETAAN LEPPÄVIRRALTA

Etsinnässä maatilan tyyppinen paikka Leppävirralta. Toiveissa iso piha, ei naapureita ihan lähellä, ranta olisi tietysti kiva muttei ehdoton. Rakennus voi olla remonttikuntoinenkin, vähintään kolme makkaria. Navetta tai tallirakennus olisi iso plussa. Tärkein kriteeri kuitenkin se, ettei naapurit ole ihan ikkunan takana.  

Yhteydenotot ensin MASU-hankkeen Jenniin (jenni.lemettinen@vesanto.fi tai p. 044 282 5589)

OSTETAAN LEPPÄVIRRALTA

ISO omakotitalo 8 henkiselle perheelle Leppävirran maaseudulta. Perhe toimii myös sijaisperheenä, joten tilaa ja huoneita saisi olla reilusti. Mielellään hevostenpitomahdollisuudella eli ulkorakennukset ja iso tontti tai peltomaata ympärillä olisi iso plussa.

Yhteydenotot ensin MASU-hankkeen Jenniin (jenni.lemettinen@vesanto.fi tai p. 044 282 5589)

OSTETAAN LEPPÄVIRRALTA

Etsinnässä Leppävirralta omarantaisella tontilla hirsitalo tai vapaa-ajan asunto. Joko oikeasti vanha tai sitten ihan uusi eli ei 70-90 -lukujen taloja. Hintahaitari elää kohteen mukaan eli kaikkea yllämainitut kriteerit täyttävää kannattaa tarjota. Yhteydenotot ensin MASU-hankkeen Jenniin (jenni.lemettinen@vesanto.fi tai p. 044 282 5589)

Haluatko jättää oman Wanted -ilmoituksen tälle sivulle? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja lisää mukaan mahdollisimman kattava kuvaus siitä millaista asuntoa tai tonttia olet etsimässä. Wanted -ilmoitus voidaan julkaista nettisivuilla myös ilman yhteystietoja, jolloin mahdolliset yhteydenotot kulkevat MASU-hankkeen kautta.

Voit myös olla suoraan yhteydessä Jenniin (jenni.lemettinen@vesanto.fi tai p. 044 282 5589) ja tehdään etsintäkuulutus yhdessä.

WANTED
Lisää sähköpostiosoitteesi, jotta voimme olla yhteydessä sinuun.
Lisää puhelinnumerosi, jos haluat, että otamme yhteyttä puhelimitse.
Hintahaitari, sijainti, huoneiden lukumäärä, rakennuksen kunto ja muut kriteerit.