Etsitkö kotia maalta? Tiedätkö jo mitä haluat, mutta omaa paikkaa ei ole vielä tullut vastaan. Tällä palstalla julkaistaan etsintäkuulutuksia taloista, pientiloista, mökeistä, huviloista ja tonteista, joita joku etsii Vesannon ja Leppävirran alueelta.

Ongelmanahan usein on se, että myytävät kohteet eivät päädy päivänvaloon vaan jäävät ns. ”hiljaiseen myyntiin”, jolloin varsinkin kauempaa tulevien on niitä hankala löytää. Yritämme siis osaltamme avittaa maallemuuttajien ja tyhjillään olevien pirttien kohtaamisessa!

Etsitään taloa maalta


OSTETAAN TAI VUOKRATAAN PIENI TALO LEPPÄVIRRALTA

Etsin vuokrattavaa tai ostettavaa pientä omakotitaloa tai mökkiä Leppävirralta. Sisäilmaltaan oltava puhdas! Ensisijaisesti Kotalahti tai Konnuslahti, mutta myös muualta kannattaa tarjota.Yhteydenotot: Sikke Koivisto, p. 0503618266 tai sikke.k@hotmail.com


VUOKRATAAN TALO TAI PIENTILA MAALTA

Etsinnässä omassa rauhassa luonnon keskellä sijaitseva talo tai pientila ensin vuokralle. Sijainti Leppävirta tai Vesanto. Vuokralaisena nainen kahden koiran kanssa ja iso plussa olisi, jos koirille löytyisi tarha valmiina pihapiiristä. Tulija tai useampi saisi olla ja myös työhuoneelle olisi käyttöä. Pienimuotoinen remontointi onnistuu ja vuokralainen sitoutuu pitämään talon hyvässä kunnossa.Yhteydenotot ensin MASU-hankkeen Jenniin (jenni.lemettinen@vesanto.fi tai p. 044 282 5589)


Haluatko jättää oman Wanted -ilmoituksen tälle sivulle? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja lisää mukaan mahdollisimman kattava kuvaus siitä millaista asuntoa tai tonttia olet etsimässä. Wanted -ilmoitus voidaan julkaista nettisivuilla myös ilman yhteystietoja, jolloin mahdolliset yhteydenotot kulkevat MASU-hankkeen kautta.

WANTED
Lisää sähköpostiosoitteesi, jotta voimme olla yhteydessä sinuun.
Lisää puhelinnumerosi, jos haluat, että otamme yhteyttä puhelimitse.
Hintahaitari, sijainti, huoneiden lukumäärä, rakennuksen kunto ja muut kriteerit.