Etsitkö kotia maalta? Tiedätkö jo mitä haluat, mutta omaa paikkaa ei ole vielä tullut vastaan. Tällä palstalla julkaistaan etsintäkuulutuksia taloista, pientiloista, mökeistä, huviloista ja tonteista, joita joku etsii Vesannon ja Leppävirran alueelta.

Ongelmanahan usein on se, että myytävät kohteet eivät päädy päivänvaloon vaan jäävät ns. “hiljaiseen myyntiin”, jolloin varsinkin kauempaa tulevien on niitä hankala löytää. Yritämme siis osaltamme avittaa maallemuuttajien ja tyhjillään olevien pirttien kohtaamisessa!

Etsitään taloa maalta

ETSITÄÄN SAUNAMÖKKIÄ VESANNOLTA

Onko sinulla tai tuttavallasi tarpeettomana tai vähällä käytöllä oleva rantasauna ja/tai mökki? Olisitko valmis siitä luopumaan? Haluaisimme ostaa perheellemme rantapaikan Vesannolta tai sen läheisyydestä pääasiassa uimista ja saunomista varten! Kaiken kuntoiset ja kokoiset kohteet huomioidaan!

Mari Jääskeläinen / 0407214411

HALUTAAN OSTAA LEPPÄVIRRALTA

Nelihenkinen perhe etsii Leppävirran maaseudulta (max. 55km matka Joroisille) omakotitaloa tai vanhaa maatilaa ulkorakennuksineen. Mielellään hirsitalo, jossa 3-4 makuuhuonetta tai mahdollisuus laajentaa eli remonttia emme pelkää kunhan talo on terve. Iso tontti ja oma rantakin saisi olla, mutta ei pakollinen.

Yhteydenotot: 044 321 9996/Noora

tai hankkeen projektipäällikköön (jenni.lemettinen@vesanto.fi tai p. 044 282 5589)

HALUTAAN VUOKRATA VESANNOLTA

Haussa mökki/omakotitalo pysyvään asumisvuokraukseen yhdelle 30v aikuiselle ja koiralle. Ei tarvitse olla edes juoksevaa vettä tai sähkölämmitystä. Varaava takka olisi melkeinpä ainoa toive.

Kunhan suoraksi mahtuu nukkuessaan, on tie perille, toimivat sähköt ja ehjä katto. Ei haittaa jos on syrjässä muista asutuksista tai kylältä.

Jos sinulta löytyy askeettinen mökki joutilaana, olen kiinnostunut.Olen raitis ja en tupakoi.

Yhteydenotot ensin MASU-hankkeen Jenniin (jenni.lemettinen@vesanto.fi tai p. 044 282 5589)

OSTETAAN LEPPÄVIRRALTA

Etsinnässä maatilan tyyppinen paikka Leppävirralta. Toiveissa iso piha, ei naapureita ihan lähellä, ranta olisi tietysti kiva muttei ehdoton. Rakennus voi olla remonttikuntoinenkin, vähintään kolme makkaria. Navetta tai tallirakennus olisi iso plussa. Tärkein kriteeri kuitenkin se, ettei naapurit ole ihan ikkunan takana.  

Yhteydenotot ensin MASU-hankkeen Jenniin (jenni.lemettinen@vesanto.fi tai p. 044 282 5589)

OSTETAAN LEPPÄVIRRALTA

ISO omakotitalo 8 henkiselle perheelle Leppävirran maaseudulta. Perhe toimii myös sijaisperheenä, joten tilaa ja huoneita saisi olla reilusti. Mielellään hevostenpitomahdollisuudella eli ulkorakennukset ja iso tontti tai peltomaata ympärillä olisi iso plussa.

Yhteydenotot ensin MASU-hankkeen Jenniin (jenni.lemettinen@vesanto.fi tai p. 044 282 5589)

OSTETAAN LEPPÄVIRRALTA

Etsinnässä Leppävirralta omarantaisella tontilla hirsitalo tai vapaa-ajan asunto. Joko oikeasti vanha tai sitten ihan uusi eli ei 70-90 -lukujen taloja. Hintahaitari elää kohteen mukaan eli kaikkea yllämainitut kriteerit täyttävää kannattaa tarjota. Yhteydenotot ensin MASU-hankkeen Jenniin (jenni.lemettinen@vesanto.fi tai p. 044 282 5589)

Haluatko jättää oman Wanted -ilmoituksen tälle sivulle? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja lisää mukaan mahdollisimman kattava kuvaus siitä millaista asuntoa tai tonttia olet etsimässä. Wanted -ilmoitus voidaan julkaista nettisivuilla myös ilman yhteystietoja, jolloin mahdolliset yhteydenotot kulkevat MASU-hankkeen kautta.

Voit myös olla suoraan yhteydessä Jenniin (jenni.lemettinen@vesanto.fi tai p. 044 282 5589) ja tehdään etsintäkuulutus yhdessä.

WANTED
Lisää sähköpostiosoitteesi, jotta voimme olla yhteydessä sinuun.
Lisää puhelinnumerosi, jos haluat, että otamme yhteyttä puhelimitse.
Hintahaitari, sijainti, huoneiden lukumäärä, rakennuksen kunto ja muut kriteerit.