Etsitkö kotia maalta? Tiedätkö jo mitä haluat, mutta omaa paikkaa ei ole vielä tullut vastaan. Tällä palstalla julkaistaan etsintäkuulutuksia taloista, pientiloista, mökeistä, huviloista ja tonteista, joita joku etsii Vesannon ja Leppävirran alueelta.

Ongelmanahan usein on se, että myytävät kohteet eivät päädy päivänvaloon vaan jäävät ns. ”hiljaiseen myyntiin”, jolloin varsinkin kauempaa tulevien on niitä hankala löytää. Yritämme siis osaltamme avittaa maallemuuttajien ja tyhjillään olevien pirttien kohtaamisessa!

HUOM! Vuoden 2020 ja 2021 ilmoitukset ovat poistuneet. Mikäli haluat ilmoituksesi näkyviin myös vuonna 2022, laitathan ilmoituksen sivun alalaidasta uudestaan, kiitos! Saat vahvistuksen, kun ilmoitus on julkaistu.

Etsitään taloa maalta

2.2.2022/ HAUSSA PIENI TALO JÄRVEN RANNALTA VESANNOLLA

Hakusessa pieni talo järven rannalta tahi rantatontti sellaiselle. 2-3 huonetta ja tupakeittiö. Vesannolta, mielellään Kuuslahden suunnasta, Konneveden rantuuvelta. Myös pieni tönö keskellä metsää kelpaa. Yhteys etsijään: satu.hanninen1(at)gmail.com


Haluatko jättää oman Wanted -ilmoituksen tälle sivulle? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja lisää mukaan mahdollisimman kattava kuvaus siitä millaista asuntoa tai tonttia olet etsimässä.

WANTED
Lisää sähköpostiosoitteesi, jotta voimme olla yhteydessä sinuun.
Lisää puhelinnumerosi, jos haluat, että otamme yhteyttä puhelimitse.
Hintahaitari, sijainti, huoneiden lukumäärä, rakennuksen kunto ja muut kriteerit.