Hemmottelua maaseudun rauhassa Vesannolla

Kenelle? Maaseudun rauhaa kaipaavalle etätyöläiselle tai pariskunnalle/ystävyksille

Missä? Koivulahdentila, Vesanto, www.koivulahdentila.fi – Lue lisää mitä Vesannolla on tarjottavana https://sydanmaa.vesanto.fi/

Milloin? 5 vrk valittavana viikoilta 4-7/2021 varaustilanteen mukaan

Mitä? Pakettiin kuuluu majoitus ja liinavaatteet kahdelle Villa Herukassa Koivulahden tilan päärakennuksen yhteydessä. Tila sijaitsee järven rannalla ja käytössäsi on paritalon puolikas (2mh, olohuone, keittiö, sauna & kylpyhuone). Lisäksi pakettiin kuuluu klassisen hieronnan (60min.) kahdelle tilan päärakennuksessa kahdesti viikon aikana. Omatoimiset ulkoilumahdollisuudet ovat loistavat ja esim. järven jäälle pääsee tilan pihapiiristä.

Maalla kun ollaan niin tarjoamme myös mahdollisuuden päästä tutustumaan aidon maatilan arkeen. Lähellä toimiva maitotila ottaa teidät sydämellisesti vastaan ja mukaan pääsee myös iltalypsylle, jos innostusta riittää.

Lisäksi järjestämme kiinnostuksesi mukaista ohjelmaa Vesannon kirkonkylällä ja tarjoamme samalla lounaan paikallisessa ravintolassa.

Etätyöt? Etätöitä voi tehdä Villa Herukassa, jossa on 2mh, olohuone ja täysin varusteltu keittiö käytössäsi. WiFi-yhteys talon puolesta.

Hinta normaalisti: 92€/vrk (Etätyöloma -kampanjan kokeilijoille ilmainen)

Koivulahdentila – etätöitä maaseudun rauhassa

Majoitu mukavasti Vesannolla metsän, peltojen ja vesistön ympäröimällä rauhallisella ja kauniilla paikalla. Koivulahdentila tarjoaa maatila- ja mökkimajoitusta luonnon keskellä. Meillä nautit rauhasta ja hiljaisuudesta – palaudut etätyöpäivästäsi liikkumalla metsässä tai järven jäällä. Klassinen hieronta auttaa lihasperäisiin kipuihin ja jännitystiloihin sekä stressiin. Hemmottele itseäsi Koivulahdentilalla!

Hae mukaan!

Etätyöloma -kampanjan kautta voit hakea näiden etätyöpakettien testikäyttäjäksi. Tarjoamme ilmaisen loman seuraavin ehdoin: hakijan tulee olla täysikäinen ja hänen tulee sitoutua esiintymään etätyöloman aikana mainosmateriaalien kuvauksissa (video ja valokuvat) sekä julkaisemaan sosiaalisessa mediassa sisältöä etätyölomapaketin majoituksesta, etätyöskentelystä ja harrastuksista. Haku etätyökokeilijaksi on käynnissä 1.12.-31.12.2020 ja kokeilujaksot toteutetaan tammi-helmikuussa 2021.

Kenelle?

Etätyö on yleistynyt tämänhetkisen maailmantilanteen vuoksi valtavasti. Monelle kotona työskentely voi kuitenkin olla stressaavaa ja maisemanvaihto tunnetusti virkistää mieltä. Etätyölomailija voi tulla ns. valmiiseen pöytään, keskittyä työntekoon päivisin ja viihtyä häntä kiinnostavien aktiviteettien parissa iltaisin (tai miksi ei myös työpäivän aikana halutessaan).

Kokeilun tarkoituksena on esitellä alueen tarjontaa tai tarjota ensikosketus alueeseen, mikäli esimerkiksi maallemuutto tai pidempi etätyöskentely luonnon keskellä kiinnostaa. Toki kokeiluun voi osallistua, jos ylipäätään haluaa irtioton omasta arjestaan uudessa ympäristössä. Ensisijaisesti etsimme kuitenkin ulkopaikkakuntalaisia koekaniineja testaamaan etätyölomia.

Täytä alla oleva lomake ja ilmoita itsesi koekaniiniksi etätyölomalle!


Hae Etätyöloman testaajaksi!