Hemmottelua maaseudun rauhassa Vesannolla

Kenelle? Maaseudun rauhaa kaipaavalle etätyöläiselle tai pariskunnalle/ystävyksille

Missä? Koivulahdentila, Vesanto, www.koivulahdentila.fi – Lue lisää mitä Vesannolla on tarjottavana https://sydanmaa.vesanto.fi/

Mitä? Pakettiin kuuluu majoitus ja liinavaatteet kahdelle Villa Herukassa Koivulahden tilan päärakennuksen yhteydessä. Tila sijaitsee järven rannalla ja käytössäsi on paritalon puolikas (2mh, olohuone, keittiö, sauna & kylpyhuone). Lisäksi pakettiin kuuluu klassisen hieronnan (60min.) kahdelle tilan päärakennuksessa kahdesti viikon aikana. Omatoimiset ulkoilumahdollisuudet ovat loistavat ja esim. järven jäälle pääsee tilan pihapiiristä.

Maalla kun ollaan niin tarjoamme myös mahdollisuuden päästä tutustumaan aidon maatilan arkeen. Lähellä toimiva maitotila ottaa teidät sydämellisesti vastaan ja mukaan pääsee myös iltalypsylle, jos innostusta riittää.

Lisäksi järjestämme kiinnostuksesi mukaista ohjelmaa Vesannon kirkonkylällä ja tarjoamme samalla lounaan paikallisessa ravintolassa.

Etätyöt? Etätöitä voi tehdä Villa Herukassa, jossa on 2mh, olohuone ja täysin varusteltu keittiö käytössäsi. WiFi-yhteys talon puolesta.

Koivulahdentila – etätöitä maaseudun rauhassa

Majoitu mukavasti Vesannolla metsän, peltojen ja vesistön ympäröimällä rauhallisella ja kauniilla paikalla. Koivulahdentila tarjoaa maatila- ja mökkimajoitusta luonnon keskellä. Meillä nautit rauhasta ja hiljaisuudesta – palaudut etätyöpäivästäsi liikkumalla metsässä tai järven jäällä. Klassinen hieronta auttaa lihasperäisiin kipuihin ja jännitystiloihin sekä stressiin. Hemmottele itseäsi Koivulahdentilalla!