• Suonenjoki 45 min. – juna-asema, jäähalli, uimahalli
  • Viitasaari 45 min. – hyvät bussiyhteydet, uimahalli
  • Kuopio 1 h – lentokenttä, juna-asema ja kattavat kulttuuri- ja vapaa-ajan palvelut
  • Jyväskylä 1,5 h- lentokenttä, juna-asema ja kattavat kulttuuri- ja vapaa-ajan palvelut

Puhdas luonto – Euroopan puhtaimmat järvet

Edullista ja väljää asumista

Myytävät asunnot

Hirsitalo v.1915, navetta, maakellari & pihasauna

Vesannon Niinivedenpään kylällä myynnissä ihana pientila. Päärakennuksessa 2mh+tupa+ikkunallinen ruokakomero+eteinen+ulkosauna. Katto on uusittu, mutta sisätilat lähes alkuperäisessä kunnossa, joten leivinuuni, puuhella, pönttöuunit, lankkulattiat ja pinkopahvit hirsien suojana ovat tallella. Tästä saa unelmien asuinpaikan remontoimalla! Hp. 20 000€

Alkuperäinen ilmoitus löytyy Vesannon pirtti ja perunamaa -ryhmästä facebookista

Lisätiedot ja näytöt omistajalta p. 0400 721 488


Pientila – paljon rakennuksia & 0,5ha peltoa

Päärakennus sisältää 2mh, tupakeittiön ja uudissiivessä kodinhoitohuone, wc, kylpyhuone ja sauna. Leivinuuni ja pönttöuunit käytössä. Päärakennuksen ulkoverhous vaatii uutta maalia pintaan, mutta muuten hyvässä kunnossa. Pihassa iso 144m2 konehalli, iso lato, vanha autotalli/konesuoja, aitta ja savusauna. Tontin kokoon voi vielä vaikuttaa, koska tilaan kuuluu 30ha metsää ympäriltä. Hyvät tilat esim. hevosten pitoon ja traktori ym. mahdollista ostaa tilan mukana!

Alkuperäinen ilmoitus löytyy Vesannon pirtti ja perunamaa -ryhmästä facebookista

Lisätiedot ja näytöt omistajalta p. 040 528 4202


Mummonmökki

Sähköistetyssä mummonmökissä tupakeittiö, makuuhuone, sisä-wc ja kesäasumiseen soveltuva vintti. Maata yht. 3,6ha ja pihapiirissä vanha navetta ja aitta. Lisätiedot kuvaa klikkaamalla!

Alla olevien linkkien kautta löydät kaikki julkisessa myynnissä olevat talot, asunnot, maa- ja metsätilat sekä vapaa-ajan asunnot.

Myytävät maatilat ja metsätilat

Myytäviä maatiloja ja metsätiloja pääseet katselemaan alla olevista linkeistä. Metsätiloihin saattaa kuulua esim. rantarakennusoikeutta tai vanhoja tilakeskittymiä rakennuksineen, joten myös ne kannattaa selata läpi, jos maallemuutto kiinnostaa.

Vuokrattavat asunnot

Maalla voi asua myös vuokralla – Vesannon kunnan tarjoamat vuokra-asunnot sijaitsevat kirkonkylällä palveluiden äärellä. Yksityisten tarjoamia vuokra-asuntoja löytyy vaihtelevasti myös taajaman ulkopuolelta.

Myytävät mökit ja huvilat

Vapaat tontit