Etätyöloma hevosten parissa Keiteleellä

Kenelle? Ratsastuksesta ja luonnonrauhasta kiinnostuneille

Missä? Wanhan Koulun Talli Keiteleellä, Vesannontie 1791, Keitele, http://wkt.fi/

Mitä? Pakettiin kuuluu majoitus ja liinavaatteet majatalon kaksiossa (oma keittiö käytössä), kellariSpan ja saunan käyttö sekä 2 h ratsastusta Wanhan Koulun Tallilla tasosi mukaisessa ryhmässä

Etätyöt? Etätöitä voi tehdä omassa majoitushuoneistossa tai majatalon yhteisissä tiloissa

Aktiviteetit? Ratsastuksen ja luontoliikunnan lisäksi Keiteleeltä löytyy mm. hyvin huolletut ladut. Katso lisää aktviteettejä: https://www.keitele.fi

Wanhan koulun talli

Wanhan Koulun Talli on Keiteleen Hamulassa sijaitseva maatila, jossa toimii Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Ratsastustuntikäytössä olevia hevosia on 9, loput ovat siitoshevosia, varsoja tai vuokrapaikoilla olevia yksityishevosia. Tällä hetkellä hevosia on tallillamme yhteensä 21, ja ratsastustuntien lisäksi järjestämme ratsastusleirejä ja -kursseja. Suomenhevosillamme pääsee myös maastoon eri mittaisille ratsastusretkille sekä -vaelluksille. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös ajelutuspalvelut erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Tilalla asustelee hevosten ja perheemme lisäksi vaihteleva kirjo muita eläimiä, kuten arvonsa tuntevat tallikisut Misu ja Sauli sekä pitkillä korvillaan ihastuttava Rudolf-aasi.

Ratsastuskoulussa vastuuopettajana toimii ratsastuksen masteropettaja ja ammattivalmentaja sekä Vuoden ratsastuksen opettajaksi juuri valittu Jaana Seppänen. Opetus tapahtuu pienryhmissä ja käyttössä on ulkokenttä, maneesi ja mahtavat maastot. Lue lisää tallin toiminnasta heidän nettisivuiltaan!

Kevään 2018 aikana on otettu majoituskäyttöön tallin pihapiirissä oleva 3-kerroksinen kivitalo. Wanhan Koulun Tallin Majatalossa pääset yöpymään maaseudun rauhassa. Majatalosta löytyy yksiö, kaksio ja kolmio sekä yhteismajoitustila, jossa on kivaa kokous/oleskelutilaa. Vieraiden käytössä on viihtyisä saunaosasto poreammeineen. Majatalossa järjestyy hyvin pienet juhlat tai illanistujaiset majoituksineen.