Myytävänä vanha maatila, johon kuuluu asuintalo, navetta ja aitta. Maata on yhteensä 3,6 ha, josta metsämaata suurin osa. Talo on ollut vapaa-ajan asuntona, mutta peruslämpö on pidetty päällä talvellakin. Sähköistetyssä mummonmökissä on tupakeittiö, jossa on leivinuuni ja puuhella, makuuhuone ja sisä-wc. Vintti on kylmää tilaa, mutta korkeutta riittää, jos siitä haluaa remontoida lisää asuintilaa (käytetty vain kesäaikaan nukkumatilana). Tontilla on oma kaivo. Ei naapureita lähellä ja navettaa remontoimalla hyvät edellytykset eläintenpitoon. Lampaille loistava työmaa maisemanhoitajina vanhojen laitumien esiin ravaamiseksi.

Mummonmökki: tupakeittiö + makuuhuone + sisä-wc (sähköt löytyy) + kylmä vintti, joka on mahdollista remontoida asuinkäyttöön

Maata: 3,6 ha koostuu kahdesta tontista/metsäpalstasta

Hintapyyntö: 49 000€

Sijainti: Sonkarintie 1514, Tiitilänkylä, Vesanto

Lisätiedot ja yhteydenotot: omistaja Ari Taskinen, 0400 400 353, s.ari.taskinen4(at)gmail.com

Rauhallinen sijainti keskellä idyllistä maalaismaisemaa. Metsää ja vesistöjä riittää ympärillä, joten unelmapaikka kalastusta, melontaa, marjastusta tai muuten vaan luonnossaliikkumista harrastavalle. Rantaan vain lyhyt kävelymatka ja Patoveden kierroksen retkeilyreitti alkaa tientoiselta puolelta. Patoveden kierros esittelee mm. alueella sijainneita kivikautisia kyliä.

Talon pihapiiri on hoidettu ja ympärillä on eri ikäistä metsää. Keltainen rakennus on navetta.
Ulkorakennukset ovat vanhoja, mutta vielä kunnostettavissa.
Asuinrakennus takaa.
Aittarakennus, jonka päädyssä puuliiteri.

Jos haluat lisätietoja kohteesta, voit olla yhteydessä myös MASU-hankkeen Jenniin: jenni.lemettinen@vesanto.fi tai 044 282 5589.