MASU-hanke etsii media-alan harjoittelijaa

Oletko viestinnän, digimarkkinoinnin, sisällöntuoton tai muun media-alan opiskelija? Tule meille työharjoitteluun!

Harjoittelijana pääset oppimaan uutta, toteuttamaan ja testaamaan ideoitasi sekä kerryttämään viestinnän ja markkinoinnin osaamistasi. Työtehtäviin voi kuulua esim. sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan, somemarkkinointia, videotuotantoa, tapahtumatuotantoa, nettisivujen suunnittelua tai taittotyötä opintojesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tarjoamme joustavan työn, jota on mahdollista tehdä myös etänä!

Mitä teemme?

Maaseudun uudet asumisratkaisut MASU -hanke on EU:n maaseuturahaston ja Leader Mansikan rahoittama maaseudun kehittämishanke, jonka toimialueena on Vesannon ja Leppävirran kunnat Pohjois-Savossa. Hanke pyrkii purkamaan maallemuuton esteitä ja aika tälle on oikea juuri nyt, kun koronatilanteen myötä etätyömahdollisuudet ja maaseudun vetovoima ovat lisääntyneet huimasti. Aihe on siis ajankohtainen ja trendikäs – nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan visualisoimaan tämä ihmisille!

Hankkeen luonteen huomioiden toivomme, että sinulla on jonkinlainen postiivinen suhde tai mielikuva maaseudusta, mutta maalainen sinun ei missään nimessä tarvitse olla. Otamme miellellämme vastaan uutta näkökulmaa maasedun kehittämistyöhön!

Ketä etsimme?

Opiskelet esimerkiksi viestintää, media-alaa tai markkinointia ja voit suorittaa harjoittelun osana opintojasi. Sosiaalisen median ja videotuotannon tuntemus katsotaan eduksi. Harjoittelun pituudella ei ole väliä, koska voimme muokata työtehtäviä tarpeidesi mukaan. Suurimman osan työstä pystyy tekemään etänä ja tapaamiset pystyy pääsääntöisesti hoitamaan etäyhteyksien avulla, joten voit asua melkeinpä missäpäin Suomea tahansa (koronatilanne huomioiden harjoittelun suorittaminen kokonaan etänä voi olla perusteltua).

Emme valitettavasti pysty maksamaan palkkaa harjoittelusta, mutta saat aitoa työkokemusta hankeviestinnästä ja -markkinoinnista sekä asiantuntijoidemme tuen ja opastuksen työhösi. Harjoittelu voidaan aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja voit hakea paikkaa vaikka harjoittelun ajankohta olisikin vasta keväällä.

Kirjalliset hakemukset osoitteeseen jenni.lemettinen@vesanto.fi

Lisätietoja projektipäällikkö Jenni Lemettiseltä p. 044 282 5589